logo-sticky

Se andra produkter i sortimentet

MagnaPool® mineraler

  • Pool berikad med mineraler
  • Magnesium, en enastående välgörande kraft
  • Oöverträffad badkvalitet
  • Ingen tillsats av kemikalier för desinfektion
Beskrivning

Pool berikad med mineraler

MagnaPool®-lösningen, en exklusiv vattenbehandling med magnesium, förenar MagnaPool®-mineralernas naturliga egenskaper med ett filtreringssystem som har enastående finhet. De patenterade MagnaPool®-mineralerna löses upp i poolvattnet och har en kraftfull och naturlig klargörande verkan tack vare innehållet av magnesium.

Vattenbehandling MagnaPool® mineraler

Magnesium, en enastående välgörande kraft

Magnesium förekommer naturligt i havsvatten samt i människokroppen och i alla levande vävnader (det är bland annat den huvudsakliga beståndsdelen i klorofyll) och tillhör de mineraler som är nödvändiga för att vår kropp ska fungera ordentligt. De avslappnande egenskaperna hos bad berikade med magnesium är erkända sedan många år tillbaka. Man vet framför allt att magnesium är välgörande för att lindra smärta, behandla huden eller för musklerna.

Vattenbehandling MagnaPool® mineraler

Oöverträffad badkvalitet

Vattnet i en MagnaPool®-pool innehåller mindre kloraminer (40 % mindre kloraminer jämfört med ett vatten som behandlas genom saltrening), de molekyler som kan göra att huden känns uttorkad och irritera ögonen. MagnaPool® är luktfritt och erbjuder därmed oöverträffad badkomfort.

Vattenbehandling MagnaPool® mineraler

Ingen tillsats av kemikalier för desinfektion

MagnaPool®-lösningen fordrar ingen tillsats av kemikalier, desinfektionsmedel eller avhjälpande medel (chockklorering, algborttagningsmedel, flockningsmedel ...). Dessa fördelar gör MagnaPool® till ett miljövänlig behandlingssystem med särskilt fördelaktiga underhållskostnader.

Vattenbehandling MagnaPool® mineraler
Visa mindre
Dokument
Flygblad
Visa mindre