logo-sticky

Om Zodiac®


Innovation i mer än 120 år


Märket Zodiac® utvecklar den bästa tekniken på ett oupphörligen innovativt sätt. Genom tiden har deras upptäckter och uppfinningar lett företaget upp i luften och sedan ut på vattnet. I synnerhet med skapandet av den första uppblåsbara båten som fortfarande är aktuell och som kom att ge märket avsevärt gott anseende.


Känsla för marknaden, pionjäranda och en vilja att överträffa sig själv – detta är ledorden som Zodiac® följer för att uppnå ständigt högre säkerhet och effektivitet samt ett växande nätverk och bättre design som passar perfekt för alla typer av miljöer. Tack vare den här inställningen har Zodiac under hela förra seklet etablerat sig som varumärke och vunnit kundernas förtroende.


Totala lösningar för poolen


Zodiac Pool Care Europe, ett företag som grundades 1998, är ledande inom aktiviteter för vattenunderhåll och vattenkvalitet. Vårt yrke: Utforma, tillverka och sälja innovativ utrustning till poolen.

 

Märket Zodiac® är en pionjär som hela tiden förnyar sig genom ny teknik, ständigt pågående forskning om förbättringar av prestanda och ett starkt kvalitetsfokus på de produkter som tillverkas.

Robotstädare

Uppvärmning

Filtreringsutrustning

Vattenbehandling

Avfuktning

Med innovation som övertygelse


Varje dag mobiliserar vi våra krafter för att ta fram innovativa och högpresterande lösningar, så att du ska slippa bekymra dig om underhåll av poolen. Vi vill att du ska kunna ägna dig åt de verkliga anledningarna till att du skaffade pool: 

 

Njuta av att bada!


Om Fluidra


2018 slogs Zodiac® samman med Fluidra-gruppen för att bli en ledande aktör på den globala marknaden inom bad och rekreation med målsättning att erbjuda den perfekta poolupplevelsen på ett ansvarsfullt sätt.

 

Fluidra är ett spanskt börsnoterat multinationellt företag som är specialiserat på utvecklingen av innovativa produkter, tjänster och lösningar för sakernas internet inom poolsystem för hushåll och företag på den globala marknaden. Företaget finns representerat i mer än 45 länder och har över 6 000 anställda världen över samt fler än 35 produktionsanläggningar och 135 kommersiella byråer för märkena Jandy®, Astralpool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX professional® och Gre®.

Mer information om Fluidra finns på www.fluidra.com


Obs! 2012 blev Zodiac Pool Solutions och dess europeiska bolag, Zodiac Pool Care Europe, oberoende företag. Sedan dess har de inte längre några kommersiella, ägandemässiga eller finansiella förbindelser med Z Marine, som fortsättningsvis kommer att tillhöra gruppen Open Gate Capital.