logo-sticky

Se andra produkter i sortimentet

CNX 30 iQ

  • Cykloniska prestanda
  • Inbyggd smidighet
  • Enkel användning
Några funderingar?

Använd vårt urvalsverktyg för att hitta de bäst lämpade Zodiac®-produkterna till din pool.

Beskrivning

Cykloniska prestanda

CNX™ är mycket flexibel och tack vare intelligenta inbyggda sensorer och en smart design kommer den å;t överallt i poolen. Därför är den perfekt för pooler i alla möjliga former och typer av beklädnader.

Robotstädare CNX 30 iQ

Inbyggd smidighet

Tack vare appen iAquaLink™ är robotens funktioner alltid tillgängliga på; distans via din smartphone. Rengöringsprocessen kan på; så; sätt följas steg för steg, när du vill. CNX™ utvecklas löpande tack vare automatiska uppdateringar som förbättrar dess funktioner. Tack vare det bakgrundsbelysta filtret som är lättillgängligt ovanifrå;n och det transparenta fönstret är den lätt att använda i vardagen.

Robotstädare CNX 30 iQ

Enkel användning

Tack vare appen iAquaLink™ är robotens funktioner alltid tillgängliga på distans via din smartphone. Rengöringsprocessen kan på så sätt följas steg för steg, när du vill. CNX™ utvecklas löpande tack vare automatiska uppdateringar som förbättrar dess funktioner. Tack vare det bakgrundsbelysta filtret som är lättillgängligt ovanifrån och det transparenta fönstret är den lätt att använda i vardagen.

Robotstädare CNX 30 iQ
Visa mindre
Dokument
marketingproductvideos
Flygblad
Snabbstartsguide
Garantidokument
Handbok
Visa mindre