survey.out
survey.yes
survey.no
survey.thanks
survey.thanks2

Sammanslagning mellan Fluidra och Zodiac®

2 juli 2018

Fluidra och Zodiac® har slagits samman och positionerat sig som ledande på den globala marknaden inom poolsystem och välbefinnande.

Zodiac® , erkänd specialist inom poolutrustning, fortsätter nu inom Fluidra-gruppen att utveckla det bästa inom tekniken med ett oupphörligen innovativt tillvägagångssätt. Ständig strävan efter bättre prestanda, engagemang i produktkvalitet och god kundservice fortsätter att vara ledorden för pionjärmärket Zodiac®.

För Zodiac® och Fluidra är målet tydligt: att skapa den perfekta upplevelsen inom poolsystem och välbefinnande.
Om Fluidra

Fluidra är ett spanskt börsnoterat multinationellt företag som är specialiserat på utvecklingen av innovativa produkter, tjänster och lösningar för sakernas internet inom poolsystem för hushåll och företag på den globala marknaden. Företaget finns representerat i mer än 45 länder och har en portfölj med några av sektorns mest kända och tillförlitliga märken, till exempel Jandy®, Astralpool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX professional® och Gre®.


Mer information om Fluidra finns på www.fluidra.com
Innovation i mer än 120 år

Märket Zodiac® utvecklar den bästa tekniken på ett oupphörligen innovativt sätt. Genom tiden har deras upptäckter och uppfinningar lett företaget upp i luften och sedan ut på vattnet. I synnerhet med skapandet av den första uppblåsbara båten som fortfarande är aktuell och som kom att ge märket avsevärt gott anseende.

Känsla för marknaden, pionjärsanda, vilja att överträffa sig själv … Så lyder de ledord som Zodiac® följer för att hela tiden sträva mot större säkerhet, högre prestanda. Den här filosofin gjorde det möjligt för märket att, under förra århundradet, bygga sitt anseende och skapa en förtroendefull relation med dig.

Totala lösningar för poolen

Zodiac Pool Care Europe, ett företag som grundades 1998, är ledande inom aktiviteter för vattenunderhåll och vattenkvalitet. Vårt yrke: Utforma, tillverka och sälja innovativ utrustning till poolen.

Märket Zodiac® är en pionjär som hela tiden förnyar sig genom ny teknik, ständigt pågående forskning om förbättringar av prestanda och ett starkt kvalitetsfokus på de produkter som tillverkas.

  • Rengöring
  • Uppvärmning
  • Avfuktning
  • Automatiseringssystem
  • Filtrering
  • Vattenbehandling

Med innovation som övertygelse

Varje dag mobiliserar vi våra krafter för att ta fram innovativa och högpresterande lösningar, så att du ska slippa bekymra dig om underhåll av poolen. Vi vill att du ska kunna ägna dig åt de verkliga anledningarna till att du skaffade pool: njuta av att bada!

Varje dag mobiliserar vi våra krafter för att ta fram innovativa och högpresterande lösningar, så att du ska slippa bekymra dig om underhåll av poolen. Vi vill att du ska kunna ägna dig åt de verkliga anledningarna till att du skaffade pool:
njuta av att bada!

Obs! 2012 blev Zodiac Pool Solutions och dess europeiska bolag, Zodiac Pool Care Europe, oberoende företag. Sedan dess har de inte längre några kommersiella, ägandemässiga eller finansiella förbindelser med Z Marine, som fortsättningsvis kommer att tillhöra gruppen Open Gate Capital.