Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du att vi använder oss av cookies för att kunna förbättra din användarupplevelse.
Mer information.
survey.out
survey.yes
survey.no
survey.thanks
survey.thanks2

Innovation i mer än 120 år

Märket Zodiac® utvecklar den bästa tekniken på ett oupphörligen innovativt sätt. Genom tiden har deras upptäckter och uppfinningar lett företaget upp i luften och sedan ut på vattnet. I synnerhet med skapandet av den första uppblåsbara båten som fortfarande är aktuell och som kom att ge märket avsevärt gott anseende.

Känsla för marknaden, pionjärsanda, vilja att överträffa sig själv … Så lyder de ledord som Zodiac® följer för att hela tiden sträva mot större säkerhet, högre prestanda. Den här filosofin gjorde det möjligt för märket att, under förra århundradet, bygga sitt anseende och skapa en förtroendefull relation med dig.

Totala lösningar för poolen

Zodiac Pool Care Europe, ett företag som grundades 1998, är ledande inom aktiviteter för vattenunderhåll och vattenkvalitet. Vårt yrke: Utforma, tillverka och sälja innovativ utrustning till poolen.

Märket Zodiac® är en pionjär som hela tiden förnyar sig genom ny teknik, ständigt pågående forskning om förbättringar av prestanda och ett starkt kvalitetsfokus på de produkter som tillverkas.

  • Rengöring
  • Uppvärmning
  • Avfuktning
  • Automatiseringssystem
  • Filtrering
  • Vattenbehandling

Med innovation som övertygelse

Varje dag mobiliserar vi våra krafter för att ta fram innovativa och högpresterande lösningar, så att du ska slippa bekymra dig om underhåll av poolen. Vi vill att du ska kunna ägna dig åt de verkliga anledningarna till att du skaffade pool: njuta av att bada!

Varje dag mobiliserar vi våra krafter för att ta fram innovativa och högpresterande lösningar, så att du ska slippa bekymra dig om underhåll av poolen. Vi vill att du ska kunna ägna dig åt de verkliga anledningarna till att du skaffade pool:
njuta av att bada!

Obs! 2012 blev Zodiac Pool Solutions och dess europeiska bolag, Zodiac Pool Care Europe, oberoende företag. Sedan dess har de inte längre några kommersiella, ägandemässiga eller finansiella förbindelser med Z Marine, som fortsättningsvis kommer att tillhöra gruppen Open Gate Capital.